SLD po raz kolejny razem z WOŚP!

dodano 2016-01-14 13:00 w kategorii: Kraj

To już 24. Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy i kolejny finał, w którym swój aktywny udział bierze Sojusz Lewicy Demokraycznej. Dlaczego? Bo kochamy #WOŚP!

Kolejne aukcje internetowe od polityków SLD powędrowały na serwis aukcyjny Allegro. Tym razem pojawiają się nowe osoby takie jak Przewodnicząca Forum Równych Szans i Praw Kobiet Monika Pniakowska, która zaprasza na wyjątkiową historyczną wycieczkę rowerową - sprawa tym bardziej godna uwagi, że M.Pniakowska jest nauczycielką hostorii, a wycieczka odbędzie się szlakiem zamków Jury krakowsko-częstochowskiej!

Jak co roku gra również szef SLD. Leszek Miller w tym roku postanowił rzucić wyzwaniem wszystkim miłośnikom Gwiezdnych Wojen i zaprosi zwycięzcę swojej aukcji wraz z osobą towarzyszącą do kina na najwoszą część tej serii czyli „Przebudzenie mocy”. Wypad do kina z byłym premierem? Brzy zachęcająco!

Mamy też jak co roku prezent od Tadeusza Iwińskiego. Profesor również zachęca do spotkania i zaprasza na herbatę lub kawę i odbiór wyjątkowego medalu, który sam otrzymał od dowódzy sił ONZ w południowym Libanie. Szykuje się więc spotkanie ze sprawami międzynarodowymi w tle.

Także samorządowycy SLD w tym roku aktywnie działają na rzecz WOŚP! Tomasz Trela, wiceprezydent Łodzi dzięki uprzejmości Otylii Jędrzejczak i Aleksandru Urbańczyk-Olejarczyk zaprasza do treningu pływackiego z obiema Paniami. Z kolei najmłodszy starosta w Polsce, Patryk Lewicki oferuje swój… fotel na jeden dzień. Atrakcji podobno nie zabranie!

Oto nasze licytacje:

Wszystkie aukcje SLD.ORG.PL:  KLIKNIJ TUTAJ >>>